О конгресу

You are here:

V КОНГРЕС МАГИСТАРА ФАРМАЦИЈЕ БИХ СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ

КОМПЕТЕНЦИЈЕ ФАРМАЦЕУТА – ОД ДИЗАЈНА ЛИЈЕКОВА ДО УСПЈЕШНОГ ТРЕТМАНА БОЛЕСТИ

Позивамо Вас да присуствујете V Конгресу магистара фармације Босне и Херцеговине са међународним учешћем. До сада највећи конгрес реализује се у организацији Коморе магистара фармације Федерације Босне и Херцеговине, Фармацеутске коморе Републике Српске и Фармацеутског друштва Републике Српске на тему Компетенције фармацеута – од дизајна лијекова до успјешног третмана болести. Конгрес ће се одржати у Сарајеву у Хотелу Хиллс од 09.11. до 12.11.2023.године.
У наведена три дана конгреса организатори су припремили низ врхунских предавања, панел дискусије као и све пратеће садржаје које доноси когрес ове величине. Као и увијек свечана вечера има посебно мјесто у програму конгреса, а представља посебну прилику за стварање нових контаката и познанстава.

1
sqr021-col1
sqr021-col2
velika-kongresna-dvorana-1024x768
sqr031-col1
sqr031-col2

За одржавање конгреса одабрана је идеална локација конгресног центра Хотела Хиллс, Тхермал & Спа Ресорт Сарајево који је вишенамјенски конгресни центар с модерном конференцијском технологијом. Изврсна позиција, одлична саобраћајна повезаност, квалитета услуге и смјештаја идеални су за организирање конгреса, вечера и сличних активности. Све дворане конгресног центра Хиллс Хотел имају сву потребну конференцијску опрему с позицијама за преводитеље.
Највећа предност ових конференцијских дворана је могућност пођеле на мање или веће просторије. Пријемни хол за учеснике Конференције простире се на 500м2.

Сигурни смо да ћете из Сарајева понијети одличне утиске и да ће Вам V Конгрес магистара фармације Босне и Херцеговине остати у лијепом сјећању.

Видимо се у Сарајеву!