O kongresu

You are here:

V KONGRES MAGISTARA FARMACIJE BIH SA MEĐUNARODNIM UČEŠĆEM

KOMPETENCIJE FARMACEUTA – OD DIZAJNA LIJEKOVA DO USPJEŠNOG TRETMANA BOLESTI

Pozivamo Vas da prisustvujete V Kongresu magistara farmacije Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem. Do sada najveći kongres realizuje se u organizaciji Komore magistara farmacije Federacije Bosne i Hercegovine, Farmaceutske komore Republike Srpske i Farmaceutskog društva Republike Srpske na temu Kompetencije farmaceuta – od dizajna lijekova do uspješnog tretmana bolesti. Kongres će se održati u Sarajevu u Hotelu Hills od 09.11. do 12.11.2023.godine.
U navedena tri dana kongresa organizatori su pripremili niz vrhunskih predavanja, panel diskusije kao i sve prateće sadržaje koje donosi kogres ove veličine. Kao i uvijek svečana večera ima posebno mjesto u programu kongresa, a predstavlja posebnu priliku za stvaranje novih kontakata i poznanstava.

 

1
sqr021-col1
sqr021-col2
velika-kongresna-dvorana-1024x768
sqr031-col1
sqr031-col2

Za održavanje kongresa odabrana je idealna lokacija kongresnog centra Hotela Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo koji je višenamjenski kongresni centar s modernom konferencijskom tehnologijom. Izvrsna pozicija, odlična saobraćajna povezanost, kvaliteta usluge i smještaja idealni su za organiziranje kongresa, večera i sličnih aktivnosti. Sve dvorane kongresnog centra Hills Hotel imaju svu potrebnu konferencijsku opremu s pozicijama za prevoditelje.
Najveća prednost ovih konferencijskih dvorana je mogućnost podjele na manje ili veće prostorije. Prijemni hol za učesnike Konferencije prostire se na 500m2.

Sigurni smo da ćete iz Sarajeva ponijeti odlične utiske i da će Vam V Kongres magistara farmacije Bosne i Hercegovine ostati u lijepom sjećanju.

Vidimo se u Sarajevu!